Frågor & Svar

Vad är Lash Lift?

Lash Lift är  franslyft som är den revolutionerande behandlingen som tagit över skönhetsvärlden. Behandlingen innebär att man framhäver dina egna fransar genom att lyfta och forma dem från roten, något som ger effekten av längre, fylligare fransar och en mer vaken look. Lash Lift jobbar endast med dina naturliga fransar, vilket gör behandlingen underhållsfri och lättsam.


Vad är Brow Lift?

Brow Lift är det senaste inom brynvärlden som ger dig möjligheten att precis som i Lash Lift ändra riktning på dina naturliga strån. Perfekt för dig som önskar att få en mer fyllig "brushed up look" eller om du har ostyriga bryn och vill få dem på plats. I behandlingen ingår också färg och form. Den ultimata bryn behandlingen!

Vad innebär en kombo?

Lash Lift & Brow Lift samtidigt, våran populäraste behandling!

Hur länge håller ett Lash Lift?

Vanligaste hållbarheten är 6-8 veckor.

Hur länge håller ett Brow Lift?

Vanligaste hållbarheten är 4-8 veckor.

Sliter behandlingarna på fransar och bryn?

Nej, utförs behandlingen korrekt och du som kund följer våra rekommendationer kring eftervård så bibehålls eller förbättras kvalitén på dina strån.

Hur lång tid tar en behandling?

  • Lash Lift: 60 minuter.

  • Brow Lift: 45 minuter.

  • Lash & Brow Lift Kombo: 80 minuter.

Finns det olika resultat- naturligt dramatiskt?

Ja! Våra behandlingar startar vi alltid med en konsultation, oavsett behandling så anpassar vi resultatet efter kundens egna önskemål samt naturliga förutsättningar.

Kan man vara allergisk mot produkterna?

Ja, men det är lyckligtvis väldigt ovanligt. Vi erbjuder kostnadsfria allergitest så känner du dig osäker på allergi så skriver du in det i noteringar när du bokar din behandling så kontaktar vi dig för att utföra ett allergitest några dagar innan din behandling.