combo Lash & Browlist stylist

01.12.2021

INKL 2 STARTKIT - JORAT COSMETICS LIFT SYSTEM

PRIS: 9000 KR 


Utbildning i Jorat Cosmetics lashlift and browlift System.

I denna utbildning fokuserar vi oss på de 2 populäraste behandlingarna på marknaden,lashlift och browlift. I utbildningen ingår det 2 startkit. Varje startkit räcker till minst 15 behandlingar.

Lashlift med keratin är en behandling där man permanent böjer de naturliga fransarna. Det blir ett naturligt och effektfullt resultat, där man får en mer markerad fransrad. Browlift/lamination är en behandling för kunder som önskar tjockare, fylligare och snyggare bryn. Man färgar även brynen i denna behandling.

  • Två generösa startkit.
  • 15 % elevrabatt i shoppen 
  • Marknadsföring 
  • Uppföljning efter avslutad utbildning samt tillgång till elevgrupp, webinarier och event.
  • Internationellt certifikat

Vid behov av extra praktisk övning erbjuder vi mer praktik i din utbildning, vi är måna om att alla ska lyckas. Om du är behov utav ev anpassningar för att kunna genomföra utbildningen med lyckat resultat hör av dig till Jessica innan utbildningstillfället för att beskriva de behov du har. Vi kan individanpassa utbildningen.

Bekräftad bokning är binanden samt effektueras efter betald startavgift (2500 kr). Vid avbokat utbildningstillfälle orsakat av kunden sker ingen återbetalning utav startavgiften. Vid uppvisat sjukintyg kan man senarelägga utbildningstillfället.

OBS! Skolan behåller sig rätten att göra ändringar i schemat.

Möjlighet för delbetalning finns , kontakta oss för delbetalningsalternativ .


Intresseanmälan Lash & Browlift stylist

Har du frågor ang utbildningen? eller vill anmäla dig fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom 24h