Behandlingar


LASHLIFT

Lash Lift är franslyft som är den revolutionerande behandlingen som tagit över skönhetsvärlden. Behandlingen innebär att man framhäver dina egna fransar genom att lyfta och forma dem från roten, något som ger effekten av längre, fylligare fransar och en mer vaken look. Lash Lift jobbar endast med dina naturliga fransar, vilket gör behandlingen underhållsfri och lättsam. Vi boostar fransarna med ren keratin som återfuktar, stärker oh ger dina fransar en fin glans. det ingår färg på fransarna i behandlingen.

BROWLIFT

Brow lift är en behandling där man formar om brynets strån och kan därför ge brynet en annan form. Brynets strån formas med permanentvätskor och därefter formas och färgas brynet. Behandlingen passar dig med nedåtgående bryn, om du har tunna bryn och vill ha en annan form eller om du gillar ett fylligare resultat och slippa styla brynen varje dag. 

MAKEUP

VARDAGS MAKE-UP. En snygg dagsminkning med naturliga toner. 

FEST MAKE-UP. En professionell sminkning inför kvällsmiddagen, utekvällen eller annat festligt tillfälle. 

BRÖLLOPS MAKE-UP. Bröllops make-up inkl provsminkning före bröllopsdagen
lättare makeup för partner om det önskas
(önskas hembesök diskuterar vi gärna pris med er)


VAXNING

Vaxning är ett säkert och skonsamt sätt för hårborttagning. Fördelarna är många i jämförelse med rakning, hårborttagningsmedel eller laser, och helt ekologiskt. Vi utför alla typer av vaxningar, se vår bokningslista för olika behandlingar. Du är också välkommen att ringa om du inte hittar just den typ av vaxning du behöver. Vi är här för att göra din upplevelse så behaglig som möjligt. Vi använder ett så kallat varmvax som hettas upp för att lätt kunna bredas ut över huden. När vaxet stelnar bildas en tjock vaxhinna och när denna rycks bort följer hårstråna med. Huden behandlas efter vaxningen med en mjukgörande olja samtidigt som eventuella vaxrester och hårstrån tas bort.

Om du regelbundet gör en vaxning blir håren tunnare och de kommer inte att sitta lika hårt i hårsäckarna, vilket betyder att det upplevs mindre smärtsamt än första gången. Om du sedan låter vaxa dig regelbundet (var 4-5:e vecka) tröttas hårsäckarna ut mer och behandlingen blir med tiden så gott som smärtfri.

FRANS & BRYN FÄRG/FORM

Färgning av ögonbryn ger ett naturligt, fylligt resultat med en hållbarhet upp till 6 veckor. Med hjälp av vax formar vi ögonbrynen efter dina naturliga drag för en jämn symmetri. Detta för att skapa den perfekta ögonbrynsformen åt just dig. Undvik vaxning om: Du har extra känslig hy. Du använder läkemedel som påverkar huden. Du är solbränd. Använd alltid solskyddsfaktor på det vaxade området minst 48h efter behandlingen