Jessica Hellback

Ägare , Dipl Fransstylist, Master & Expert Lash & Browlift 

Lärare för JORAT Academy

Jessica är väldigt populär inom behandlingarna lashlift & browlift som hon specialiserat sig på och där med lagt fransförlängning lite åt sidan pga tidsbrist. Jessica är lärare i lashlift och browlift och håller utbildningar för JORAT Academy Stockholm/Norrort. Målet är att ha en bra support för eleverna både under och efter sin utbildning och få dem att känna sig trygga som stylister. Med tryggheten kommer även viljan att bli bättre.

Hos Jessica kan du även färga och forma (vaxa) dina bryn samt boka sockervaxning eller en avslappnande ansiktsmassage med Rosenserien. 

Kundkontakten är viktig, Jessica strävar efter att bemöta kunder och elever på ett härligt ödmjukt sätt.  Målet med utbildningarna är att ta fram fantastiskt duktiga lash och brolift stylister som kan leverera. Hon brinner för att göra det naturliga dragen mer markanta genom att skapa med form och färg.

Hon har arbetat med lashlift sedan 2016 och browlift från 2018. Förra året vann hon priset "Lashlift of the year 2021" i Look by Linn Awards och i den internationella tävlingen Dalila beauty championschip i Nov 21 kategori Lashlift expert kom hon på en stark andra plats med fina lovord inför framtiden.
 Elenia Lackman

Auktoriserad Hud-& Spaterapeut


Elenia är auktoriserad Hud-& Spaterapeut, utbildad vid Hudvårdshögskolan IBS of Sweden, 2016-2018. Hon är medlem i SHR och mottog sitt gesällbrev 2018

Elenia är noggrann, har en varm personlighet och bemödar sig om att få sina kunder att känna sig trygga i hennes händer. Hon har flera utbildningar inom vaxning (inkl 8 års arbetserfarenhet), klassisk pedikyr och manikyr, lash/brown lift och avancerade behandlingar som Prxt33, NBE (radiofrekvens) och microneedling.

Studio Elenia grundades 2017  med målsättningen att bidra med välmående till de som vill ha lite egentid."

Hos Elenia få du som kund en professionell behandling och hennes mål är att kunderna ska känna sig väl omhändertagna och lämna salongen nöjda och med ett bra resultat.


Johanna

Dipl Makeup artist, Makeup & hår stylist, Brynstylis 
 


Emely 

Dipl Lasliftstylist, bryn stylist & Makeup artist 


Emely är noggrann och har ögat för detaljer. Hon har precis avslutat 3 år på stylistprogrammet. 

Diplomerad makeup artist samt hårstylist.

Emely är utbildad lashlift och bryn stylist hon tar emot kunder med noggranhet i sitt arbete.

Emely är väldigt noggrann och petig vill alltid att kunden ska känna sig nöjd