SENASTE NYTT

 

Elenia arbetar hos oss

Hon är utbildad och auktoriserad Hud-& Spaterapeut, utbildad vid Hudvårdshögskolan IBS of Sweden, 2016-2018. Hon är medlem i SHR och mottog sitt gesällbrev 2018. Elenia är noggrann, har en varm personlighet och bemödar sig om att få sina kunder att känna sig trygga i hennes händer. Hon har flera utbildningar inom vaxning (inkl snart 9års arbetserfarenhet), klassisk pedikyr och manikyr, lash/brown lift och avancerade behandlingar som Prxt33, NBE (radiofrekvens) och microneedling.
 

Elenia hyr in sig hos oss en dag i veckan då hon arbetar i Stockholm, planen är att komma till Åkersberga närmare hemmet.


Se alla hennes behanlingar på bokadirekt , vi kommer ta in fler med tiden .


Jessica åter igen vinnare

av lashlift of the mounth otroligt roligt att få pris för månadens bästa lashlift samt bli nominerad till att tävla om lashlift of the year som vi vann 2021
 


Jessica startar podden Salongssnack 


En podd som tar dig in i frans&brynbranchen. Vi pratar salong, entreprenörsskap, tävling, events, sanningar, framgång och mycket mycket mer!

Första avsnittet släppdes 14/2 -KONKURRENTER

Det här poddavsnittet handlar om oss, vilka är vi, varför gör vi det här? Varför är vi skönhetsterapeuter så negativa mot varandra och VARFÖR är det så svårt att samarbeta med sina konkurrenter?

Vi pratar om #veckanssnackis, är det kanske du?

Vilket år 

Att få bekräftelse på att mina arbeten och att dom uppskattas
I Juni 2021 vågade jag satsa heltid på min salong och trivs bättre och bättre med mina beslut jag tagit och då är det det sånt här som får mig ännu mer kreativ och inspirerad att göra det bättre än bäst!

Stort TACK till alla som väljer mig och Yestolife Beauty och till alla elever som valt att gå lashlift & browlift utbildningar hos mig.
Jag ser så mycket fram emot 2022 med er kunder och elever. Jag deltar i SM 2022 och tävlar i kategorin Lashlift expert.