SENASTE NYTT

Jessica startar podden Salongssnack 

med Daniela Sandqvist. 


En podd som tar dig in i frans&brynbranchen. Vi pratar salong, entreprenörsskap, tävling, events, sanningar, framgång och mycket mycket mer!

Första avsnittet släppdes 14/2 -KONKURRENTER

Det här poddavsnittet handlar om oss, vilka är vi, varför gör vi det här? Varför är vi skönhetsterapeuter så negativa mot varandra och VARFÖR är det så svårt att samarbeta med sina konkurrenter?

Vi pratar om #veckanssnackis, är det kanske du?
Praktikant & Makeup

Vi har denna termin Emely hos oss hon går sista året på stylist programmet och gör sin praktik på salongen fram till studenten 2022. Många av er har redan träffat Emely och provat på hennes makeup. 

Emely tar emot modeller som kan ställa upp gratis på en makup men hon tar även emot bokningar utöver för fest, bröllop och vardagsmakeup samt hårstyling. 


Boka tid via hennes instagram
@beauty.by.emely 


Vilket år 

Att få bekräftelse på att mina arbeten och att dom uppskattas
I Juni 2021 vågade jag satsa heltid på min salong och trivs bättre och bättre med mina beslut jag tagit och då är det det sånt här som får mig ännu mer kreativ och inspirerad att göra det bättre än bäst!

Stort TACK till alla som väljer mig och Yestolife Beauty och till alla elever som valt att gå lashlift & browlift utbildningar hos mig.
Jag ser så mycket fram emot 2022 med er kunder och elever. Jag deltar i SM 2022 och tävlar i kategorin Lashlift expert.